Igår var det vägning/mätning. Kändes lite besviket, MEN jag vet att det tar tid.! Körde extra hårt träningspass på kvällen sen. 

Åkte till Jenny och Gabriel och åt lunch och lekte. My vägrade sova där, gallskrek! Så vi åkte hemåt, hann knappt vrida om nyckeln på bilen så sov hon, skitunge! Bar in henne så fortsatte hon sova i sängen. Tacos på kvällen hos Lasse och Maggan. 

Börjar jobba om en vecka och hade inte fått något schema, mejlade och fick schemat vid 17-tiden. Från att ha haft en admin dag per vecka och ca 4-5kvällspass så blev jag grymt besviken. Dom menar att jag ska jobba 3-dagpass ena veckan och 6-kvällspass andra veckan. Det betyder 12-kvällar på en månad och 6-dagar. Bara helgkvällar!!! Ha! Dom kan skita på sig! Vägrar! Idioti är vad jag kallar det! Ush blir irriterad bara jag tänker på det! Inte nog med det, jag måste vara ledig mån-tis varannan vecka då Nenne jobbar, var tydligare än tydligast när jag sa vilka datum men ändå har dom vänt på det! Argghhh, tacken för att man jobbat i 6år och gjort mer än vad som krävs av en. Nä nu vägrar jag! 

Iaf mina resultat
Vikt: +0,4 (totalt, -0,5)
Midja: oför (totalt oför)
Höft: -0,5 (totalt, -1,5)
Arm: -0,5 (totalt -1)
Lår: +1 (totalt, +1)

Mot öppna

På öppna
HemmaTräningskompis

Gos med farfarNu blir det miniplask


Kommentera

Publiceras ej