Helt enkelt en härlig helg! Gammelfarmor har varit på besök! Blev kräftis på lördagen och Lasse och Mys hembakade pizza på fredagen. 
Lördagen inleddes med miniplask och My simmade som bara den med en flytdyna runt magen, superduktig, som alltid! Efter miniplasket åkte vi till porten och handlade nya badbyxor till My och så lunch/fikade vi. Annars har vi grävt klart diket, plockat lite ogräs, gungat och lekt i sandlådan. 

Idag blev det jag som lämnade och hämtade :) Hon har tidigare varit lite gnällig men idag sa dom inget. Hon har i två dagar gått in och lagt sig på sin kudde och blundat och somnat. Redan inne i vilan rutinerna. 
Jag var hemma idag men passade på att jobba med sånt jag inte hunnit med. Skönt! 
Idag ska vi äta någon typ av gryta och då tänkte jag dra upp en rödbeta.. Blev även lite sallad Busar Min lilla älskling har börjat på dagis!! En stor tjej nu :( vart tog tiden vägen? Och idag när JAG skulle hämta blev jag sen och fick inte :( Men imorgon ska jag hämta!! My hade ritat till oss, första teckningen från dagis (vad stolt man blir) 

Träffade Elisabeth och Haddy på kvällen och åt middag i Farsta, jätte trevligt trots att man är lite trött :/ får ta och ses en helg med lite mer energi. 
Mycket behövs till förskolan Kläderna ska märkas...

Så här ser en dagistjej ut