Nu har vi fått upp, plast, pottar och reglar i ryggåstaket...ÄNTLIGEN! i vecka 36 kommer lös isoleringen och då är det till att börja slå upp taket.  Det ska bli skönt att få det avklarat.
   
Vi har rivit gips i vardagsrum och kök så att Kenneth kunde dra el, det värsta är att vi väntar på nytt gips eftersom alla skivor längs ena väggen var spruckna i högra hörnet en evig väntan på andra...
   


Pappsen har kommit och börjat spackla, jag har hjälp till lite, spacklat skruvar kul med lite variation.
  

Vi ska ha trätak i badrummen och klädvården, Maggan som är vår målare har börjat måla dessa.

Det är väldigt mycket  just nu. Jag har mycket på mitt "riktiga" jobb, vi ska sälja lägenheten så vi ber om ursäkt om uppdateringen varit dålig.

/Annica
Dags att skriva något då det var ett tag sen. Det är sena kvällar och tidiga mornar somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.

Den senaste tiden har vi koncentrerat oss på att få upp isollering i ryggås taket vilket varit lite drygt och tagit sin tid men nu är den på plats så till nästa vecka börjar vi regla...tror det var så vi sa.

Papsen kommer på torsdag för att börja med spacklingen i de tre bakre rummen, det är en del skruv att spackla så jag ska försöka hjälpa honom.

Kenneth bokade lite tider i veckan, För sprutulls isoleringen och fuktmätning av platta. Båda samma vecka V36.

Höll på att glömma bort att rörisana var förbi föra veckan. Drog in alla rör så att vi kunde gipsa klart alla väggar mot badrumen.
     


Nedan, utvecklingen i bilder!
        


Lasses projekt, köksläktskanalen
  

Hann med mina gudsöner i veckan, sååå söta
        

Och med det leendet säger jag god natt!
/Annica
Här är lite bilder på taket från alla håll, mycket jobb med ränndalarna men tillslut blev det bra.

         

Då jag var tvungen att jobba fick jag tyvärr inte vara med att börja med rygåstaket som ser ut så här.Första reglarna för isolering är på plats


/Annica