Synd att helgerna går då fort, långhelg nästa vecka och snart semester för Nenne :) Idag var ju superfint väder! Blev en eftermiddagspromenad, lite ogräsrensning, morotspure och bus såklart. Mycket gladare tjej idag!! Så härligt, lekte i hennes tält, hon gjorde snigelspår i tältbottnen, snacka hon omsätter mycket slem ;) På promenaden testade My att gunga, tror hon hade mest roligt åt skyggan. Middag hos Lasse & Maggan, gott som vanligt. Imorn ska vi testa deras hemmagjorda korv *svälj* haha ska bli spännande, tur pizzerian ligger nära... ;p Vi tänkte plantera ett träd för My, vet inte vad för sort, frukt tycker Nenne, fins blommor tycker jag.. Svårt!

Har en lite gnällis här  hemma, ska helst sitta fast på mig.. Tror det har med sprutan att göra, lite trött och gnällig :( Idag har vi därför tagit det lugnt. Tänkte först att vi skulle gå ut och gå efter att ha badat men hon var så extremt gnällig att jag tänkte det kunde vara bra att vara hemma. La henne i vagnen och körde något varv på tomten så hon somnade, då kunde jag gallra och plocka ogräs i landet samt plocka lite ogräs på gräsmattan. Är riktigt impad av landet, så himla kul att det kommer upp så mycket. Fick ju en vinranka av Maggan, den har också börjat få större gröna skott, kul :). My fick för övrigt morotspuré idag igen, Vet inte om hon tycker om det eller inte... hon började prutta med munnen så det flög ut tillslut. Var hemma hos Haddy och åt middag, Pad Thai med kyckling blev det. My har sedan Purén fortsatt prutta med munnen, prrrrrrrrrrrrrr
 
Så fint med blommor inne :)

BVC besök idag. Vikt, längd & vaccin. Det gick bra, My var hur duktig som helst! Lite skrik, hon blev ju fasthållen i bena och då kan man inte sparkas ;) dock har hon varit extra gnällig och trött, trots detta helt omöjlig att söva nu på kvällen :-o. Blev iofs två eftermiddagslurar, en deltog jag i.. :) väl behövligt! Idag gjorde jag morotspure till fröken, det var gott tyckte hon :) blir nog det imorn också. Försöker tänka ut vad vi ska köpa till Robin i studentpresent.. Lutar mot något som han kan ha när han flyttar hemifrån. Dagens vikt: 7840 längd: 66,5. Blev inte så mycket mobilbilder idag, har lekt med min nya kamera :) ska lägga över bilderna därifrån på datorn.