Ännu en helg har tackat för sig :( Helgerna består av utomhuspyssel när vädret tillåter. Håll i hatten... Vi har rensat ogräs (otippat) My har gungat en massa, busat en massa och gosay en massa. Älskar min lilla trollunge så otroligt mycket! Även när hon driver mig till vansinne hehe. Kollat Hamilton 2 iDag, helt ok. Massa pangande och slagsmål som vanligt. Blev lite jordgubbar till filmen, hemmaodlad såklart! Tog upp en potatis och sockerärtorna har börjat komma, så goda!! Riktig hemmaodlare har man blivit :)

Kom hem från landet igår. Idag har vi varit ute hela dagen och gjort det vi brukar.. Plocka ogräs, lekt och busat :) Fick mat hos Lasse och Maggan. My äter nu regelbundet lunch när hon vaknar efter att ha sovit samt gröt när vi äter middag. Hon äter nu en portion gröt istället för smakportion :) Matglad tjej! Vilket syns. Hihi. En sak är säker man blir trött av att vara ute hela dagarna!!

Idag har jag och My rymt till pappa på landet på vätö. Thilo och Jeanette hängde med och även Eva åkte med :) My sov max en halvtimma i bilen (surprise) men hon har varit en super go och glad tjej idag som pussat på mig hela tiden, mys!! Vi blev bjudna på gott grillat i solen som valde att titta fram på eftermiddagen, hoppas de håller sig framme imorgon med. Nu sussar My och snart ska jag joina, trött av landsluften 😝