Vaknade igår redo för det fina vädret och så skulle vi träffa Cissi och hennes lilla Elin.
Reser mig upp och känner hur illamåendet kommer, Nooo.... Testar att äta, kanske hjälper men inte! Blir till att ställa in daten med Cissi. Spenderade hela dagen i sängen eller vid toaletten. Stackars My som fick ligga till sängs ända tills Kenneth kom hem. My är inte heller helt frisk hon hostar och snörvlar stackars liten, hoppas det inte är RS som kan gå till lungorna ush! Jag mår bättre idag men inte så pass att man vill bege sig ut, hoppas på snabb återhämtning.
Min Sjukling =(

Neeej! Vaknade upp med halsont idag turligt nog bara ont ingen feber eller andra känningar. Lite rinnig näsa på eftermiddagen, även My har verkat lite förkyld hon hostar och snörvlar lite mellan varven :( Lill-tjejen 😔 Annelie var förbi idag, vi gick bort till Västerhaninge och hämtade henne. Passade på att gå in på biblioteket och hämta boken som My fått av kommunen "de små barnens bok". Gick vidare till Ica för att handla lunch, blev sallad, kyckling & bubbelvatten med hallon *smarrigt* Btw gick tillbaka hem från Västerhaninge också så det blev bra med promenad idag också 😊👍 nu har My sovit 20 minuter i sträck, längsta hitintills idag stackarn hoppas hon sover lite längre. Hon tyckte verkligen om Annelie och pratade glatt med henne :-) tror hon tyckte Annelie var vacker med sitt blonda, lockiga hår 😄

My gillar sin Babysitter :-)

 
Idag blev vi bjudna på middag hos finaste Jenny och Jocke. SuperGod Gryta. Härligt att slippa laga mat speciellt när vi inte fått matkassen, de kommer på måndagar mellan 20-21 så då blir det lite sent att laga mat. My är inne i en period där hon sover fem minuter för att sedan vakna och tro att hon sovit flera timmar vilket resulterar i att hon blir gnällig...Det enda som hjälper är tutten och då hinner jag inte med någonting, Kenneth fick hjälpa till nu på kvällen att städa undan :-)
 
-My passar på att gosa med Jenny