Åkte till mormor idag och fick finkaffe. My testade Jonnys nyinköpta vagn från barnens hus, gammal lånevagn, 200:-. Kul tyckte My? Hämtade Nenne på jobbet, åkte till in & finn för att skaffa lite priser till tipsrundan och mat till mig, blev en egenplockad sallad, lustigt nog fanns ingen som helst sallad alltså i blad form :) Hann bara hem så åkte Nenne iväg så My och jag har fredagsmys. Idag kissade hon på pottan både före och efter bad samt borstade tänderna helt själv :)

Helgen närmar sig ich läget är under kontroll, presenten har kommit, partytältet är uppställt. Är inte alls lika stressad som när det var dopdags trots det har jag svårare att somna på kvällarna, iaf de två senaste:) Lite irriterande då det känns som My sover bättre och i längre perioder, måste vara all mat ;). Morgondagen börjar med babysim som avslutas ned den fina låten, en lite båt.. Tror jag den heter :)

Idag blev det en promenad, hade tänkt att gå en väg men upptäcker efter ett tag att jag gick en annan :) My sov idag också, så skönt! Tror det är skönare för henne när det inte är så varmt. Jag däremot blev toksvettig så jag var tvungen att duscha. Sen blev det lunch, efter som My inte äter så bra ibland utan vill äta det jag äter (idag knäckemacka med keso) så la jag hennes mat på knäckemackan & matade henne med den, haha det funkade, hon åt :) men hon vägrade med skeden! Macka med bregott tycker hon om iaf, det kan hon ju äta själv och det som hamnar på golvet städar katten upp :) Iaf efter lunchen gick vi till öppna förskolan, mötte upp Julia och Lo. Var väldigt lugnt, 4 barn så undrar om folk inte vet att det börjat igen. Satte My i en gåstol där men hon fattade inte grejen, här hemma gick hon däremot ett steg med gåvagnen, ok jag höll i den men inte henne!