Bara sol!! Vi älskar denna värme!! Igår kom Anki förbi med grabbarna och Niklas på middag, så trevligt och att man kan sitta ute så länge på kvällarna är så härligt!! My var med Lasse och Maggan under tisdag onsdag och sov på båten då passade jag och Nenne på att ta en tur till Waxholm med hojen. Idag blev det båt till Muskö för att träffa Jenny med familj, tog båten dit, plockade upp dom och åkte till micrum och åt lunch. Sen tillbaka för att bada. Super skönt! Perfekt dag!!  På middag hos grannarna Efter gårdagens besök.. 
Ut på sjön! Super kul tycker My 


Gabriel sov i vagnen så My fick testa skrindan 

Tack Jenny, Niklas och Gabriel för en superbra! Dag!! 
Idag var vi på BVC, vad som var vardag förr blir mer och mer sällan nu. My var 84 lång och vägde 12,5kg. Hon utförde alla uppgifter bra och var väldigt verbal. Hon snackar ju i ett så det har inte undgått oss 😊

Tror min lilla tjej som jag tänkte skulle gå på balett, dans, ridning kommer att sluta som mekaniker, det skruvas på allt! 
Staketet nästan klart, blir så bra!!

Äntligen har krukorna jag fick av Anna kommit ut 
Blev nya blommor till entrén också  

I solens tecken. Igår skulle det regna hela dagen men det kom först på kvällen. Blev lite ogräsplockande, gjorde ren tunnan efter Anki och grabbarnas besök, My hällde sand i den.. Eleonor, Jason, Alexander och Eva var på besök också "love at first sight" Eller My pussade ju Charlie också, en riktig liten killtjusare. Idag blev det båten och vi har hittat oss en härlig liten ö. Blev ett dopp för mig och My :)