Idag har det varit mulet så förutom en liten tur med bilen så har vi varit inne och hemma. Varmt och svettigt, gnälligt, glatt allt om vartannat. Snällare än någonsin i affärerna, vad säger man, det är vår tjej det.! Imorn åker vi till nästa land, hoppas det går bra och att hon kan sova.! Nenne har lämnat mig igen så jag tröstäter, tur jag har den andra mannen i mitt liv...Marwin som håller mig sällskap!

Vi har varit iväg till landet på vätö. På vägen dit hälsade vi på Nennes farmor och morfar. Vi har haft bra väder och bara tagit det lugnt. Var ner till prästudden, 15 grader i vattnet vid stranden. My fick vada lite :-) Vår stackare har fler tänder på väg, man får vara tacksam att hon slipper feber. Mamma är ett återkommande ord :-)

Två dagar med härligt väder. Igår var vi iväg med grannarna nicksta? badet och solade och Nenne/My badade lite. Alltså inte hela dom (fegisar) idag började vi med en promenad, träffade en tjej från mammagruppen :) sen har vi bara varit hemma och gjort typ ingenting, blir så när det är varmt och semester. Inget att rapportera mao.