Varför är helgen så kort.
Fick iallafall en del gjort denna också. men vissa saker går bara snabbare och sabbare för varje gång man gör dem.

började dagen med att skjuta upp.Å i slutet av dagen så.

.

Tyvärr kunde vi inte göra klart taket på grund av att tepen tog slut får handla fler rullar imorgon.

Vi markerade upp för väggen där golvvärmefördelaren skall vara och vad märker man jo att dom har monterat hela paketet jävligt snett, Hela 6cm. 

Vet inte vad man skall gör börja bråka med a-hus eller om man ska skita it. I vilket fall som helst så måste vi bygga ut väggen på insidan som tur var i en garderob.

Röris varför bi i veckan också och slog igång golvärmen föresten. Dom var inte imponerade över grundkillarnas jobb.
Tydligen så skall avloppet till handfatet i badrummen komma upp i väggen men det gör det inte så klart. Fick erbjudande att dom skulle fixa det men vi tittade lite på bilderna runt dessa avlopp och dom har lagt golvärmen väldigt tajt så vi av står från det tror jag.

Stora badrummet.Lilla badrummet
Annica har börjat att titta på färger reden hallå det är långt kvar tills färgen skall på vägarna.

Men iallafall vi skall tydligen ha en färg som heter silverpil på någon väg. Får se vad hon kommer med härnest.

/ Kenneth.

Som sagt nu har vi börjat att få lite fart i byggandet eller retare sagt vi hade fart ända tills i onsdags när farsan ringde vi 13 tiden och meddelade att han hade varit ute och cyklat och några från vägverket hade lagt ut en slagn tvärs över cykelbanan som han regestrerade försent. Så klart att olykan var frame han hade brytit handleden och slagit långfingret urled. Var bara att åka till sjukan och hämta cykel och prata lite (se hur det var med honom.)
Han fick komma hem senare på eftermiddagen och dum som han är vara nere i huset och snickra.

    

Nu åter går vi till bygget det har ändå hänt en hel del har fått ditt reglar för 2 st sovrum och ena badrummet.
och ena sov rummet är gipsat på ena sidan. Så nu väntar alla på mig säger dom dom tycker att det går för sakta med elen inte konstigt har ju inte handlat allt än men på måndag blir det att handla el prylar synd att dom inte har kundvagnar hos selga hi hi. Kommer att bli en stor lista.
Annica var ute och fotade lite runt huset.

Det är ungefär vad som har änt sen sist. Man är lite trött när man kommer hem på kvällarna så man orkar inte alltid skriva något. Hoppas att det blir bätring på det.


/ Kenneth

Det går framåt...

Nu har vi fått upp gips på alla ytterväggar i bakre delen av huset dvs där allrum, två sovrum och stora badrummet ligger.
Där har vi även fått upp plast i taket samt reglar.


Idag satte vi fast första syllen på golvet till en av innerväggarna.Det är nu man märker att saker börjar hända.. men tänk vad långt vi har kvar...
 
Hursomhelst är det roligt och det blir något vi har skapat det kommer bli så himla bra när allt är klart!

/Annica