Ja vad har hänt sen sist?...

Har fått upp tegel på 1 sida till, nu är det bara 1 sida kvar, denna ska vi börja med på tisdag då grund killarna kommer och fixar plattan.

Inne är taket uppe i stora sovrummet, har fått upp lite mer gips så nu är det i stort sett inneväggarna färdig gipsade, pottor för spottarna i taket och Kenneth har dragit el.

Idag blev det städning så att grundkillarna kommer åt och när dom är klara börjar vi med ryggåstaket! Det går framåt men det syns inte lika mycket som när väggarna kom upp.

Hunnit åka runt och kolla på lite grejer, beställt badrumsmöbler till mitt badrum (det stora) av kvik! Jo dom har badrumsmöbler och är MYCKET prisvärda.

Hittade dessa lampor på silvan, ska införskaffa mig till fönstrerna. Måste bara bestämma vilken färg, tror dom svarta.  /Vardagsrummet, städat =)     
 /Kenneth och Maggan vid ställningen vi ska använda när vi sätter taket         
 /Slangar och kablar överallt!!!!     
 /Taket färdigt, 

/Vi hade besök, vet inte om ni ser honom...Titta noga!


Semestern slut jobb imorgon *suck* det går för fort..

/Annica

Lite bilder på gårdagens och dagens händelser, det börjar se ut som ett hus. Måste säga att teglet gör väldigt mycket.

                            

Så blev resultatet med vindskivor och tegel, självklart lägger vi klart imorgon! Kenneth la teglet medan Jag njöt av solen. Inte helt sant.. Jag och Maggan skickade upp tegel i Lasses uppfinning ovan som fungerar utmärkt!

Nu känner man varje muskel i kroppen, vem behöver gym när man kan bygga hus!?

Vi har dragit elen i stora sovrummet så nu kan den väggen gipsas. Förutom att kenneth höll på att glömma att montera dosor för högtalarna. Vi ska ha 5.1 ljud i sovrummet också.  Men som tur var kom han på det i tid.

Det är det som hänt idag, Imorgon tar vi nästa sida och på Lördag återgår vi till insidan.

/ Annica
Nu har vi kommit till taket..Inne och ute!

På utsidan är hela bärläckten slagen, vi har även fått upp en (liten) del av pannorna. Detta tack vare Lasses uppfinning. Kommer bild på denna imorgon eftersom vi glömt att ta kort.

Inne i dom två små sovrummen samt i allrummet är takgipset uppe. Eftersom att vi i början när vi slog reglarna i taket utgått från den sneda ytterväggen fick vi skjuta ut gipsen ca 1 cm från väggen, men det blir bra.

Annica har lekt bas för att få igång sina arbetare (Lasse & Kenneth) vilket har gett resultat, samt att hon har fått tänka åt dom..det är inte lätt. Tur att Maggan sköter sig själv, hon har målat vindskivorna som ska på plats imorgon.

Telia kopplade in fiberkabeln idag och en kille från vattenfall var förbi och kollade inför inkoppling av elen vilket enligt honom ska hända på Torsdag.


Bilder!

                
Före                                                    Efter


          
Ovan förbereder vi inför slagning av bärläckten, bilder på hur det blev kommer!

Återkommer imorgon!

/Annica