My är FULL med energi, jämt. Idag har jag 0 energi men tvingade ut mig på en promenad i morse som började med en bökande, gnällig My som tillslut somnande. Kanske inte blev världens tempopromenad men det var skönt :) Glad vi gick ut! Vi vaknade vid 8.30 och myste till 9. My är gosig speciellt på morgonen, hon lutar sig mot en och säger goooo (gos) supermysigt, det väger upp det gnälliga som inte sker allt för ofta som tur var!  Åkte till Eurostore  efter lunch, blev två kort, besviken! Ville ha några julgranskulor som fanns deras annons men dom fanns inte :( tur i oturen kanske.. Bäst att inte slösa ;p höll på att glömma, My sov i sin säng till kl 5! Rekord! :) 
MorgonMy
BusMy
PåVägUtMy


Har vår lilla plutt fått efter sin far.... *suck* Idag blåste det så mycket att det såg ut som gräsmattan höll på att blåsa bort men den överlevde :)  Vi bestämde oss för att åka till mamma och Peter. Åt lunch och fikade sen hem för att handla och laga mat, mild chiligryta som My verkade tycka var mycket god, Nenne fräste över de vita bönorna vilket jag visste han skulle göra men sket i helt enkelt! My behöver bra balanserad kost, så är det! Efter maten åkte jag iväg på mitt body pump pass, nästa gång byter vi koegroafi, dock kommer det vara samma mördande utfall som jag nästan klarade av helt idag men fyfannnn va ont det gör. Like it!! Ser fram emot nästa vecka :) 1a advent i helgen, mysigt, ska pyntas :) 

Vill inte kolla på mamma! 
Busfrön!!Nä My kanske inte är en bebis längre men jag lever i förnekelse så i mina ögon är hon det ;). Åkte till Farsta, mötte Jenny och Gabriel, promenerade till Farsta c, körde i hundbajs, åt lunch, laxsallad (fått dille på kallrökt lax, mums!), gick hem till Jenny, barnen lekte, åt mellis och jag tog kaffe. En bra dag Mao! Får se vad morgondagen bjuder på. 

Mums! Lammkött ;p