Idag har vi varit riktiga segisar, gått i pyjamas halva dan :) My har klättrat och ramlat, gått och ramlat, stått still och ramlat och detta hela dagen! Ett av fallen resulterade i en bula, läskigt men ingen fara med henne! Tur man har en mamma man kan rådfråga :). När My sov passade jag på att köra magträningen, alla dessa plankor ger mig skavsår på armbågarna men vill man va fin får man lida pin! Jätte god laxwok till lunch :) Den lär jag göra om! 
Åkte och handlade kläder till jobbet blev två tröjor och ett par byxor, saknas bara en kjol nu. Hade en budget på 1000:- och varje plagg kostade 99:-... När man får spendera så hittar man fynden. Åkte till skopunkten också då jag behöver nya skor, blev två par till jobbet samt ett par privata "ute"skor. Bra shoppingdag :) Nu ska det bli skönt att krypa ner i soffan och äta kvällsmål 
Klättermaja


Hos Sandra och Wilma igår 

Igår bara njöt vi av det härliga vårvädret, så mysigt. Vi tog en tur till en liten park i närheten och gungade. My gick massa själv och blev sur när Nenne satte henne i vagnen. Fick vända henne framåt och ha henne i det upprätaste läget så blev hon nöjd :) Idag var vi hos mormor dit mamma och Peter kom och även Thilo var där. Lämnade My där och åkte och vaxade mig samt tog en ansiktsbehandling hos bästa Atina. Blir sen träning idag om My någonsin somnar... Nenne är ju på sin skepparnåntingkurs 

Vårklädd idag i sina fina converse


Vårkänslor 

Vardagslyx 


Idag var vi och hälsade på gammelfarmor som fyllde år igår. Hon hade gjort tårta och bullar, My tyckte det var suppergott. Avslöjad!

 Vi sitter och kollar melodifestivalen, My diggade till en enda låt... Anton Ewald.. Jahapp ska börjas i tid, Lasse bara att börja jobba på en Anton Ewald tavla ;) 

Hon fick flaskan i soffan och sover nu i Nennes famn, händer inte så ofta längre, myyysss

Haddy messade, så här såg vi ut när vi (jag och Nenne alltså) träffades.