Trots förkylning är det full fart på vår lilla tjej, inte en lugn stund :). Igår kom jag iväg på ett power step pass, kändes segt först men det tog sig under klassens gång man är ju inte van att träna så tidigt(10.30) My gick massa steg (finns på youtube) kunde du se My simma borde du kunna se denna också. 

Det här är My 1år 
My är väldigt bestämd! Om det är ngt hon inte vill så visar hon det med sin ljuva stämma. Hon är inne i en klätterperiod, ska klättra på allt. Hon älskar imse vimse spindel, klappa händerna och en liten båt och kan rörelserna till dessa, ofta lite snabbare än låten :) Hon lägger gärna saker i skålar och rör om med en sked, äter, tar ut sakerna för att åter lägga i dom och upprepar om och om igen.. Hon håller på att lära sig kroppsdelar och stoppar gärna sitt finger i ens öga och mun samt nyper en i näsan. Hon ska vara där hon inte får, tvättstuga, vid kattmat osv :) vår älskling! ❤️❤️

Idag var My och Nenne själva medans jag och Haddy åkte till stan, hade presentkort på nk som går ut imorn 200:-, blev trosor, hitta inget annat..
Starbucks har kommit till stan så svängde in där 

Gårdagens lunch, nom nomMy kör Bobby car samtidigt som hon äter på en annan bil

I sitt nya underställ


Docksängen borta då måste man hitta ngt annat att klättra på